Söndagar är verkligen skitdåliga.

Det verkar inte spela någon roll om man är bakis eller obakis en söndag... de är lika tråkiga i vilket fall. :S Bara ordet söndag får mig nästan att somna.
Har varit hos C's mormor och morfar och firat morsdag, i brist på egen mor inom rimligt avstånd. ;)
Kvällen kommer avslutas med lite film...

*gäsp*

Jobbhelgen är över. Jävligt skönt!
Nu ska jag bara ligga i soffan hela dan. Eller iaf den närmsta timmen. Scrubs på 3:an. Perfa!

Blä...

Macy och jag surar för att det stormar, åskar, haglar och spöregnar. Tanken var ju Hamnfestivalen typ NU. Inget öltält i världen kan skydda mot det här regnet! :O

Fredag.

Då var det fredag igen... jag blir inte klok på hur snabbt tiden går! :O
Snart är det vinter igen och kanske ser ut nånting i denna stilen:
Haha, näe... får hoppas att vi får uppleva lite mer sommar innan dess. (Även om jag längtar efter snö en liten liten smula!)
Har varit ute på en liten powerwalk med vikter nu på förmiddan. Snart är det dax att dra sig bort till jobbet för 3 timmars jobb innan det bär av hem igen för en tillfixning, lite käk och sen Hamnfestivalen. :)

...

Det är en galet fin solnedgång ikväll... :)

Sådär ja...

Då var det kväller igen. Tog mig en liten löprunda bort till Garnisonen i regnet. :P Tycker faktiskt bättre om att springa i regn än i solsken :)
Och rätt som det var så vart jag visst mitt i ett pågående lopp, haha! Blodomloppet kallas det visst. Pinsamt. Jag fick vika av och ta en annan väg istället. :P Jag lyckades springa lite vilse bland husen i Berga med, det var lite spännande sådär. ;)
Nu blir det ljudbok. Ovanligt va?

Sommar och sol! :D

Sitter i solen på balkongen med katterna och njuter av choklad och sol. :)

Nyklippt...

Äntligen har jag kommit iväg och klippt bort alla äckligt slitna toppar. Can't beat the feeling of nyklippt hår! :) Beslutade mig även för (för länge sen) att det aldrig mer kommer bli någon hel-lugg i mitt hår, så nu tänkte jag jobba för att få till baka en ganska fet sidlugg istället... på god väg iaf :)
Blev "pålurad" nån svindyr THermo repair-mojäng med som tydligen skulle skydda håret när man fönar eller plattar det... vilket jag gör oooofta... Får hoppas den är bra, då :P

Bra recept.

img_0439 (MMS)

Choklad och ljudbok. Ett bra recept på en slapp kväll. :) Och för att inte tala om vilken bra "belöning" en ruta 85% choklad är efter att ha härjat runt på gymmet. Lite bakvänt kanske, men det är lite så jag fungerar åxå. :P


Brr. Har drömt en helt sjuk mardröm just. ...

Brr. Har drömt en helt sjuk mardröm just. Somnade med en Koontz-ljudbok i öronen. :O Synd att man är ensam på jobbet och inte hemma med mannen och katterna. :(


Godmorgon världen!

*gäsp* Känns inte som om jag kommer vakna till alls idag :O Hade nog helst legat kvar i sängen och tagit mig en riktigt fet sovmorgon, men tyvärr måste jag vara på jobbet 9:30 för att ha handledning. Ska förvisso bli intressant, men ändå... Jag jobbar 15:30-09:00 sen åxå, och jag känner mig en smula opepp på det alltså! :S
.
.
Nåväl... man kanske skulle ta och göra sig i ordning...

*suck*

Alltså... varför är söndagar såååå tråkiga? Eftermiddan var bra när jag var i stan med M och efter det när jag och C åkte till Berg slussar och kikade runt lite. Men kvällen har varit så sjukt tråkig!! Det finns verkligen inget man kan göra som är kul. Och nått som inte är kul vill jag inte göra ju!
.
.
Blää... :( Jag vill ha ett roligt och spännande liv där det händer något nytt och roligt hela tiden!!! Men vad får jag? Imorrn: tvättstugan klockan 7 och sen gå till jobbet. Yay. Ångest DeLuxe.

Som sig bör...

Den rosa mysdressen är på och middagen är snart klar. Som sig bör, en tråkig söndag som alla andra, tänker jag spendera kvällen framför tv'n. :)

Stan med M.

img_0438 (MMS)

Sitter på uteservering och pimplar kaffe i solen.  Trevligt! :)


Stadium.se

Nätshopping är nog det bästa som finns, förutom IRL-shopping, då ;) Jag måste ta mig in till stan för att fixa nya skor, nån dag med... men de är tråkigt dyra!! :O

Söndag.

"Oo-e-o, flygplan! Oo-e-o, flygplan!" Nej, jag har inte förlorat förståndet. Dock har jag Luftens hjältar-sången på hjärnan. Såå irriterande. :P
.
Lyssnar på ljudbok och kliar på alla de där 100 fruktansvärt irriterande myggbetten. Jag undrar hur - HUR? - får man 4 myggbett i ljumsken? Ingen hit kan jag meddela... JAG BLIR TOKIG!!
.
Ska väl hoppa in i duschen här... om några timmar ska jag iväg till stan för att möta upp M.

Lördag kväll...

Ujuj... har inte gjort många knop idag. Kom inte i säng förrens halv 7 i morse!! :O Jag är fan för gammal för sånt här alltså! :O
.
Men lite "nytta" har jag iaf gjort. Nätshoppade lite på stadium och klickade hem korta löpartights, nya linnen, vristvikter samt ett bälte med vattenflaskor. Jag älskar att handla träningskläder :)
Märkte igår under löprundan att nya tights var nödvändigt, det var sjukt varmt med de långa alltså! :O
.
Idag har jag en sjuk träningsvärk... får se om jag orkar mig iväg imorrn på en runda? Ska iaf möta M. imorrn och gå och kolla på en lägenhet till henne. :)
.
'
*suck* Hela jag är full av myggbett sen gårdagens utevistelse. :S Tror aldrig jag varit såhär "uppäten". Håller på att klia ihjäl mig, minst sagt!

Löprundan gick till Garnison och garaget, ...

img_6807 (MMS)

Löprundan gick till Garnison och garaget, där jag hittade min sambo under Buicken. ;)


Godeftermiddag...

Har varit iväg och jobbat en stund samt haft p-möte. Lika givande som alltid! (HAHA!) Blev dock beslutat att vi behåller gamla schemat (YAY!!) Tack så väldans! :)
.
Imorse åskade det IGEN! :O Vaknade nån gång vid 4-tiden i morse av att det blinkade så fasligt. :P Fattade nog inte riktigt vad det var förrns C klappade mig på huvudet. Då kopplade jag att det var fara på färde! ;) Haha, nävars. Det drog snabbt förbi, så jag kunde sova några timmar till. :P
Verkar bli en åsk-rik sommar detta? Bra med lite fobi-terapi kanske? ;)
Kollar man på kartorna verkar det bli mer dunder och brak lite senare i eftermiddag åxå... :S
.
.
Nu blir det lax och romsås till (sen) lunch på balkongen. Wunderbart väder idag! :D Termometern visar 23,9. Helt ok! :D
.
.
Gymmet sen ja... om det inte åskar. Då går jag fan inte ut! ;)

Sådär ja...

En liten powernap senare, så är jag så gott som ny! ;) Skallebanget är dock kvar, men jag tror det beror på vädret?
Jag borde masa mig ner till affären (det är ju sååååå långt!) och hämta mitt paket på posten. Lite mat i magen har jag åxå hört ska vara bra! ;)

OMG!

Känner mig som en levande död idag (gnäll, gnäll, gnäll) Har varit en riktig skitdag hittils, inget går lixom som det ska. :/ Jag trampade på mina lurar i morse åxå, så nu är de helt döda (Buhuu) Såg dock att jag fått beställningen från Netonnet, så om jag bara hämtar ut mp3-spelarn från posten så har jag väl ett par skit-lurar att ha sålänge...
.
.
Nähä... man kanske skulle ta och jobba lite åxå? Känns som om det är åska i luften. :S Jag som måste springa runt ute :O Igår kom jag på den briljanta idén att tillämpa "Underskatta aldrig förnekelsens kraft" gällande åskoväder. :P Så från och med nu tänker jag alltså leva i förnekelse, det finns alltså inget fenomen kallat åskoväder! Ah, skönt att ha det problemet ur världen! ;)
.
.
Just det... jobba var det ja...

Sååå trött...

Sådär ja... resan hem gick bra. Hela resan över lag har gått fint, men jag är galet trött i skallen nu, alltså. Har landat i soffan och Tax Free presenterna till C. är utdelade.
Det är sjukt kvavt ute, det saknas lixom luft. Hoppas, hoppas, hoppas INTE att det kommer massa äckel-åska nu åxå, för då får jag ett sammanbrott. Ja, ungefär så trött är jag. :P
Örk... Nu blir det till att spela Alan Wake resterande delen av kvällen... eller, ja... C. spelar och jag kollar på. :) Om jag inte somnar... ;)
(Jäkligt bra spel, förresten. Köp det! ;) )

Då var vi på gång hem igen. Flera timmars ...

img_6807 (MMS)

Då var vi på gång hem igen. Flera timmars inspirerande bussfärd framför mig. Yaay för iPhone och ljudböcker. Hur klarade man sig innan det??!


Här drabbas man lätt av speldjävulen! ;)

img_0432 (MMS)

Här drabbas man lätt av speldjävulen! ;)


Sitter på bussen mot Sthlm.

img_0428 (MMS)

Sitter på bussen mot Sthlm.


HAHA!!

Hahaha... min bror är fan bäst!!! <3 Jag bryter ihop!! HAHA!!!

*gäsp*

Händer inte mycket här idag... jag tycks somna i soffan hela tiden. ;)
.
Borde leta mig ner till tvättstugan (kattfan har pissat i tvättkorgen!!! IGEN! Tack för den!) Jag borde dammsuga... för att inte tala om att torka golven! Borde packa lite (Åland imorrn FFS!) Borde spela lite Zelda på Wii't. Borde lösa världsproblem, eller klimatkrisen. Borde knyta livslånga vänskapsband eller jobba för fred på jorden...
.
Det jag främst INTE borde är att försätta mig i skumma situationer lite now and then. Men det är rätt kul. ;)
.
Nåväl... jag börjar väl med tvättstugan. Inspirerande... not.
.


Hah!

Prrrrrr... prrrrrrrrr...

Glassig dag på jobbet, ligger och softar i...

img_0426 (MMS)

Glassig dag på jobbet, ligger och softar i skuggan. M har ogräsdille. ;)


MEN!

Varför i helskotta försvinner mellanrummen i mina inlägg?? VA?! Så irriterande!!!

Lite seg...

Har varit en rätt bra dag idag. Inte en minut för tidigt.
Hade ett kort pass på jobbet. Lugnt. Blev lyssnad på. Kändes bra. Synd att inte alla fungerar som min kollega.
Eftermiddagen förgylldes av besök av M. och M. Välbehövligt med massa skratt och lite för mycket koffein. ;) Tack, mina vänner! :)
Kom faktiskt iväg till gymmet ikväll också, tillsammans med C. Förvånande, trodde inte det skulle inträffa. Ännu mer förvånande var att det faktiskt gick jäkligt bra! Mina muskler har äntligen fattat! Tjohoo. ;) Det blir till att bege sig ut i spåret snart för att testa lyckan där!
Klickat hem en ny mp3-spelare (känns lite old-school egentligen... på nått sätt?) och ett par nya lurar. Har lite sorg här, eftersom mina asbra (och för att inte säga assnygga Skullcandy's) har vikit hädan. :( En ny mp3-spelade behövde jag kanske inte... egentligen... men den hade bättre batteritid än min nuvarande. Så de så ;)
Och mer? Tog ett jobb-pass åt K på måndag vilket innebär att jag får åka till Åland. (Var det Åland förresten? En kryssning var det iaf!) Inte helt fel. Blev iom det av med min söndag-måndag jour. Trodde jag, ja! Finns det vikarier till det passet? Rätt gissat: NEJ! Jag orkar inte ens bli less... Haha!
Nåväl... Det regnar som f*n här. Lite höstkänsla sådär... tragiskt nog tycker jag det är lite mysigt. ;) En cigg på balkongen sen får det bli sängen. (HA! Som om... :P) Jobb imorrn 9:30. SOVMORGON!! :D
Över å ut.

Så besviken.

Här har jag jobbar arslet av mig i mer eller mindre 6 år... när jag sen pratar med min chef (IGEN) om att vi måste komma på en lösning snart eftersom jag mår så sjukt dåligt av att gå till jobbet, eftersom jag inte trivs... får jag till svar: "Du får nog söka dig någon annan stans i så fall".
Tack. Jag känner mig en smula besviken alltså.

Äntligen helg.

Direkt efter jobbet igår gav jag mig iväg till Tinnerö Eklandskap i stormen, för att promenixa lite med M. Riktigt trevligt ställe, med gravfält och hela kitet! ;) Dock var vår runda inte så stor eftersom vi höll på att blåsa bort... :S
Kvällen hade vi tänkt spendera på L'Orient på Blueskväll, men det blev ändrade planer så vi gick till J på fest. Var faktiskt riktigt tråkigt, så det blev ett litet nedköp. :/
Ikväll blir det nog fest hos D.K, får hoppas att det blir roligare än igår. ;)
Nu: Mat och ljudbok!

Iväg på kalas hos C's syster och så vidare...

img_0424 (MMS)

Iväg på kalas hos C's syster och så vidare... Var visst nån konfirmations-skit med. :/


Mat på HaKePi förståss. ;) Gör stan för a...

img_0423 (MMS)

Mat på HaKePi förståss. ;) Gör stan för att hitta födelsedagspresent till C's syster.


Hahaha!

Av någon anledning är jag sjukt trött idag vilket brukar betyda extremt dålig humor. Skrattade halvt ihjäl mig nyss i min ensamhet när jag kom på att jag tagit ledigt från aktiviteten "Torsdagsträffen" på jobbet, för att gå på Torsdagsträff i Nykvarnsparken... HAHA! (Ja, jag sa ju att humorn var låg idag)
Den träffen jag ska på är alltså en cruicing... Äh... Hej-då.

Mmm... Stekt chili-strömming och romsås! :D

img_0420 (MMS)

Mmm... Stekt chili-strömming och romsås! :D


Sova...

Skumt det är egentligen. Själva gå-och-lägga-sig-momentet alltså. Jag kan vara galet trött precis innan, men så fort jag tänker tanken "Nä nu går jag och gör mig i ordning för sovandet" så är tröttheten som bortblåst? Vad fasen beror detta på? Precis som om jag lite halvt undermedvetet oroar mig för att jag inte ska kunna somna, och har väl den tanken fötts så vet man ju hur det går... Tur att jag har spotify på mobilen! :) Lyssnar just nu på relax-musik med naturljud och åska. Jag som är livrädd för åska irl. ;) Hihi. Lite terapi kanske? Jag har mycket planerat imorgon, men bara roliga saker och inget skit-jobb. :P Socialisera, träna, cruicing... Så blir det lax till middag åxå. ;) Så... Natti nu.


Glad!

Nu är jag glad igen. Snällaste M. tog mitt pass imorrn så jag fick vara ledig! Yaay!!

Onsdag...

Var över till K. en sväng och sällskapade. Stackarn är sjukskriven för ryggskott. :( Inte avundsjuk... men det skulle förvisso vara gutt att vara borta från jobbet i 2 veckor ;)

Har intagit lunchen nu och ska snart iväg till jobbet.... usch. Jag hade velat dra iväg till Eklandskapet och kikat, och tagit med mig trevligt sällskap och kameran. Får bli en annan dag. Om det blir fler vårdagar? Ser inte så ut om man ska tro väderleksrapporten :( Regn hela helgen. Vem är ledig då? ;)

Jag blir så trött.

Mer krångel på jobbet. Det tycks att jag ska jobba ännu mer. Är det någon slags kampanj att man ska försöka klämma in så mycket jobbtid som möjligt på 12 dygn? Jag förstår inte varför det bara är vissa på jobbet som måste jobba extra medan anda alltid slipper undan?
I helgen är jag ledig iaf. Ringer de från jobbet då så kan de GLÖMMA att jag svarar i telefon. Någon måtta får det vara. Och inte tänker jag ha det minsta dåligt samvete för att jag skiter i att svara - Jag ska njuta av det! :P

Veterinären.

Fille är sövd.

Fick åka in till veterinären med lille Fille idag igen eftersom han hade problem med kisseriet igen. :(

Eftersom han visade samma symtom som förra gången trode jag att det var urinsten igen, men det var det inte, som tur var. Han hade "bara" fått en släng av urinvägsinfektion. Så nu får han äta antibiotika i 10 dagar framöver. Såklart har han fått lite extra klapp och gos under kvällen här!


Välkommen.

Sådär ja. Tröttnade på metrobloggen.se en smula då det inte ville samarbeta med Google Chrome.
Så här är jag tillbaka på blogg.se igen då :)
(Ursäkta mitt velande... hihi)

RSS 2.0