M gör så galet snygga naglar. :)

img_0621 (MMS)

M gör så galet snygga naglar. :)


Solen går upp över Ekholmen. :)

img_0620 (MMS)

Solen går upp över Ekholmen. :)


Halvt ihjälskrämd!


Sitter här i godan ro på jobbet och allt är tyst och fridfullt när det helt plötsligt är ett jägarns liv ute på altanen. Såklart blir jag livrädd och undrar vad som är på gång! Jag tar iaf mod till mig och öppnar ena ytterdörren som är längst ifrån "oljudet" utanför... Det visar sig att det bara är ett gäng snöröjare som bara gör sitt jobb. Det är trevligt att fler jobbar denna eminenta tid på dygnet. :P 

Shit, vad harig man är, alltså! ;)



Kladdkaka.




Bakinspirationen infann sig inatt också. ;) Blev en kladdkaka, inga överdrivet avancerade grejer här, inte! :P
Det roligaste är nästan designen. Tyvärr fanns det inte tillräckligt med florsocker så glasyren blev aningens för rinnig. :(

Söndag natt...


Då sitter man på jobbet igen. Sista natten inför långledigheten. Gutt. ;) Dock har jag lite tider inbokade på ex-jobbet, så jag håller mig nog pysselsatt iaf. :)
Fick skjuts idag av gulliga kollegan på grann-gruppbostaden. Det uppskattar man verkligen :) Det har kommit hur mycket snö som helst ute - underbart! :D För min del får det gärna komma lika mycket till! :D

Imorrn ska jag och K gå på ett core-pass. Lite nervöst faktiskt, gruppträning är lite läskigt, men med K's (o)moraliska stöd ska det nog gå vägen! ;) Jag hoppas framöver få mod nog att gå på core-pass på mitt eget gym... ENSAM! :O Hoppas går ju alltid. ;) Men, som sagt, jag kommer förmodligen inte dö av det! ;)

Nä, nu ska jag baka! :) Bakar ju aldrig hemma eftersom jag inte äter socker (Stackars min sambo! ;)) Så där är himla trevligt att göra det på jobbet! Här går ju bakverken åt iaf! :P Gårnattens mjuka pepparkaka hade gått åt under dan, noterade jag. Måste ju vara ett hyffsat betyg iaf. :) Inatt blir det en enkel kladdkaka. Spexar till den med lite glasyr, såklart! ;)


1:e advent...



Adventsbakar på jobbet inatt. :)
Har inte fått upp ljusstakarna hemma än, har inte ens orkat leta reda på dem. Får ta tag i den biten i nästa vecka när jag är lite ledig. :)


Mina missar gillar generellt sett inte var...

img_0614 (MMS)

Mina missar gillar generellt sett inte varandra. De ignorerar mest varandra förutom de få gånger det är ok att leka tillsammans. Men ikväll låg de på fåtöljen och höll svans. Hur gulligt som helst!


Wihoo! :D

img_0613 (MMS)

Wihoo! :D


Huvudvärken från helvetet...


Usch vilken huvudvärk. :( 
Men massor av snö har vi fått iaf, och det är underbart! (Förutom det lilla faktum att all kollektivtrafik blir upfuckad!) Idag tog jag det säkra före det osäkra och tog en buss 1 timma innan jag skulle börja jobba. Var på plats 20:30, så det var ju inte illa. :P 

Har iaf något som liknar tidsperspektiv gällande när jag ska gå tillbaka till mitt gamla jobb. Slutet av december som det ser ut nu... hade hoppats på tidigare, men det är bara att hålla ut och göra det bästa av situationen här. :)



Kyligt värre...


Jobbets eminenta fläktsystem har inte förstått att det inte är sommar ute längre. Det blåser svinkallt här inne.

Långkalsonger, byxor, 2 par strumpor, ett linne, en t-shirt och en fleese-tröja senare, sitter jag här och huttrar. Är t.o.m. kall om nästippen. :( Brrrr...



The never ending story...


Problematik med bussarna ikväll igen. *morr* Stod vid hållplatsen när jag hel plötsligt inser att den inte tänker komma ikväll heller, utan från en helt annan hållplats som jag inte befinner mig vid. :/ Blir så less... Går till andra hållplatsen och hinner med nästa buss ut mot Malmslätt... fan vad jag är trött på Östgötatrafiken. 

Inatt snöar det ju med, så det är väl bara att glömma bussen imorrn bitti! Då har det väl kommit så mycket snö att de inte kan åka. Samma visa vare år "-Va?! Vad är det här vita fluffiga som kommer ner från syn?"

Ska bli skönt att inte vara beroende av bussar nått mer... i framtiden någon gång...


Uj, uj!


Vilken spelning i fredags!!! :D Bättre tror jag inte jag får uppleva i mitt liv! Skulle väl möjligen kunna vara en Volbeat-spelning som skulle kunna toppa i så fall. :P
Tog lite bilder, men måste som vanligt ladda min kamera innan jag kan ladda upp dem. Det brukar ta tid...

Vaknade innan 4:00 idag, och nu sitter jag väl mest och väntar på att C ska vakna... ibland är det skitdumt att vara sambo. ;) Min mage har blivit van med frukost vid den här tiden... men det är nog inte så populärt att  örja styra med det nu och väcka honom. ;)

Jag längtar en smula (men ändå inte) tills jag får gå tillbaka till mitt gamla jobb. Jag behöver en normal dygnsrytm!



Ikväll ska vi till Cupolen (!!) och kika p...

img_0611 (MMS)

Ikväll ska vi till Cupolen (!!) och kika på spelning med Narionalteatern! :D Vad är lämplig klädsel för en kväll i progens tecken?


Suck...


Kom ingen buss förut ikväll när jag var inne i stan och påväg til jobbet! Så 250 pix (!!) och en taxiresa senare var jag iaf på plats! Suck... känner väl inte riktigt att det var något jag ville lägga pengar på, direkt. :/

Såg på Östgötatrafikens hemsida att man kan få ersättning för egna utlägg... så jag skickar in kvitto och blankett och hoppas på det bästa. Kanske får en återbetalning om sådär 3 år när de orkat behandla mitt ärende. :P

Annars är det lugnt här på bygget. Som vanligt. Imorrn är det handledning på andra jobbet som jag gärna skulle vilja vara med på (för dramats skull...?) men den börjar redan 11:30. Undrar om 3 timmars sömn räcker? :P Man kan ju alltid sova vidare efteråt... eller under själva mötet? Vet inte riktigt vad som blir bäst? :)

Har även bokat ett datum tillsammans med K när vi ska gå på Core-pass. Vi kom fram till att den 29:e november passade båda! ;) Långsiktig planering är bra tycker jag. ;)
Där är vi olika, K och jag. :P Men jag ska skicka en påminnelse när det börjar närma sig. :P

Ikväll har jag syndat med socker. Aj aj. Nu har jag världens socker-down. Totalt onödigt. :( 


Kväll igen...


Dagarna går hemskt fort. :O Nu är min långledighet över och imorrn är det nattjobb som gäller igen. Men först en sväng till ex-jobbet 7-13. Får försöka sova lite där emellan. :P

Kom faktiskt iväg en vända till gymmet i eftermiddags -tro det eller ej. :P Och jädrans vad humöret var bättre efter det. Måste komma igång med det där på allvar igen!! Nu ska jag bannemig prova på Core, men tänkte testa på F&S första gången med K som "omoraliskt stöd". ;) Ska bli väldigt kul! Måste bara hitta entid som passar först. 




Lite sen lunch och sen gymmet. Inte så pep...

img_0610 (MMS)

Lite sen lunch och sen gymmet. Inte så pepp men man kan ju gp dit iaf? :)


Det var det.


Tog tag i jobbsökandet. Det var över på 2 sekunder blankt. 

Jobb 1: Återkom på fredag, vi bor i en kartong just nu.

Jobb 2: Den du söker är... sjuk

Jaha. Nu då? *gäsp* Man kanske skulle sova lite till! :D


Men herregud...


Trött som ett fån. Går jag och lägger mig? Näh... Har nån konstig spärr som hindrar mig från att gå och sova. :P

Imorrn ska jag söka 2 jobb. Ett som jag inte vet om jag vill jobba med och ett som faktiskt efterfrågar den utbildning jag har. 

Jobb 1 är inom äldreomsorgen. Jag vet inte om jag vill jobba med det. Vill jag? Är det kul? Helst vill jag bara ha lugn och ro. Helst vill jag ha sjukt mycket pengar genom att inte göra ett skit. Helst vill jag ha god hälsa och en stabil skalle. Helst vill jag leva utan trubbel i paradiset... Ja, du förstår... Jag tycks ha kommit bort från vad jag verkligen vill göra. Jag har ingen aning längre. Svammel, svammel. Jag ska iaf ringa och kolla. Nära ligger place't åxå. Alltid plus. Gym har de åxå. 

Jobb 2 är som behandlingassistent. Nackdelen är att det är natt, vilket jag just konstaterat att jag inte fixar. Men jag ska söka iaf. Det där förbannade körkortet erfodras åxå, men den har jag slunkit förbi förr. 

Jobb 3 har jag inte hört nånting om, sen senast. Slutat hoppas en smula. Var ju liiite för bra för att vara sant, eller? Nåväl... Nån gång innan jag fyller 65 hoppas jag ha hittat ett jobb jag trivs med. Och har jag inte gjort det till dess så slipper jag ju jaga mer. Win - win! :)

Godnatt. 


Måndag...


Uscha, vilken seg måndag. Vaknade runt 13:00 (efter att ha haft "Ghost Hunter"-maraton inatt, vågade knappt gå och lägga mig efter det! Samma visa varje gång. :P ) Jag och katten gick väl inte upp förrens 15:30. ;) Vi låg och kollade på webb-tv med "Pensionärsdjävlar" och "Böda Camping". Här lever vi det glamourösa livet. Nävars, avskyr bara måndagar... väldigt mycket. 

Hade möte med La Boss tidigare ikväll. Beslutat att gå tillbaka till ex-jobbet... Blandade känslor gällande detta. Tyvärr funkar inte nattjobb för min del... fast det var väl väntat, kanske. Men en liten tillfällig livlina får vi väl se det som. En månads andrum är väl inte fy skam? Nåväl... har lite andra projekt på gång, så jag får väl hoppas att de ger utdelning. 

Äntligen finns det Shiratakinudlar lchfbutiken.se igen! Som jag väntat! Ska bli intressant att testa dem! Gå in och shoppa, vetja! Finns mycket trevligt där! :D

Nä... nu blir det en bit mat och soffläge. Hoppas den här dagen tar slut snart. Imorrn tar vi nya tag. Ledig är jag åxå. Helt klart värt!


Träffade en snygg man på bussen. ;)

img_0607 (MMS)

Träffade en snygg man på bussen. ;)


Är i Motala hos A och S och har precis käk...

img_0605 (MMS)

Är i Motala hos A och S och har precis käkat gott! Nu är det trav och ett glas vin som gäller. :) Hoppas vi vinner! ;)


Wunderbar!


Mina UGG's kom med home delivery imorse - Vilken otroligt bra start på dagen! :D
Vilka skor! Lönar sig definitivt att köpa originalen!! :D



Hoppas det blir smällkallt snart, så jag kan börja använda dem! :D


Snark...


Har just intagit min (nästan) standard-äggröra för kvällen. Kvällens variant var parmesan/skinka/svamp. Mycket god. :) Smuttar nu på en kopp kamomill-thé och känner mig sjukt trött. Dock är det lite väl tidigt att gå och lägga sig alla redan kanske... men snart, så! Hoppas för fasen att jag sover gott inatt! Jag är trött på att gnälla om mina sömnproblem! ;)

Ska sätta mig i favoritfåtöljen med favoritkatten och slappa en stund...



Av nån anledning har jag ätit alla mål mat sittandes på golvet idag. Undrar vad det beror på? Tillslut somnar ju benen, så sådär värst bekvämt är det ju inte. ;)


Sååå trött...


Shit! Alla dessa nätter utan någon sömn att prata om börjar ta ut sin rätt. :O Jag är så grymt trött.

Drog iväg och red i förmiddags och blev såklart genomfrusen (tycks inte finnas någon form av kläder som kan hålla mig helt varm?) sen in till H och sätta sig framför en varm, trevlig brasa... inte det smartaste kanske... kände mig mer klubbad än en säl. Ut i kylan igen och ta mig hem. In i värmen och käka... klubbad säl x2!! :0

Måste, måste, MÅSTE hålla mig vaken hela kvällen för att kunna sova inatt! Jag orkar inte med en obetald vaken-natt till! :/

Uh... bara ett liiiiitet vil kankse... en kvart, eller så... *gäsp* Fast, å andra sidan: Fick en avi att min klädbeställning kommit. Orkar man gå och hämta dem på posten, tro??


Sitter på ex-jobbet och kollar på "Bonde s...

img_0599 (MMS)

Sitter på ex-jobbet och kollar på "Bonde söker fru". Roligt jobb man har. ;)


Fy f*n.


Förstå-sig-påare är nog jordens mest avskyvärda människor. Eller så är jag bara dåligt tolerant.
Somnade 7:00 imorse och sov till 13. Bingo! Inatt har jag jouren på ex-jobbet... 

Det snöar lite lätt igen. :) Underbart! Snö är alltid positivt! :)


M. har också börjat med LCHF och jag är gl...

img_6807 (MMS)

M. har också börjat med LCHF och jag är glad för hennes skull att hon valt en bra och naturlig kosthållning. :) Det är skönt att se hur stor denna livsstil börjar bli och att folk mer och mer börjar komma till insikt! :)


Kommit massor med snö ju! :D Hoppas det li...

img_0597 (MMS)

Kommit massor med snö ju! :D Hoppas det ligger kvar en stund! :D


HURRA!!

img_0596 (MMS)

Hurra!! Mera! Mera! :D Nu är det bara -15 grader som fattas! :)


Mums!

img_0595 (MMS)

Ungnskarré med stekta svampinjoner och gräddsås. Inte alls fel. :)


Oj oj!


Jag har sovit som en gris... till halv 4!! :O Hade tänkt gå upp mycket tidigare eftersom jag inte jobbar natt nu på en vecka... Kommer nog gå lite sådär ed sovandet inatt. ;)

Har blivit halvt ihjälringd från ex-jobbet idag gällande lediga tider. Tog några stycken, men tackade faktiskt nej till ett pass imorgon! Känner att jag behöver vara lite ledig iaf! Dessutom håller min tvättkorg på att sprängas av smutstvätt! Måste verkligen engagera mig i det imorgon! :O Suck... the fab' lite of Miah...

Om man skulle ta och koka ihop lite käk... har visst missat det idag eftersom jag bara sovit hela dagen. ;)


Shit!!


Jag är så sjukt sjukt trött!! Har all städning kvar här för jag har inte orkat göra ett smack mer än de fasta sysslorna på fasta tider. :( Jag längtar så sjukt mycket efter min säng... och C. Jag är lite kinkig ikväll, minsann. :P

Har onlineshoppat lite för att hålla mig vaken. ;) Planerat lite inför framtiden. Jag hoppas allt går som jag vill. :)

Nä... göra nått. Äta lite till exempel... *GÄSP*


Segt...


Det har varit en seg helg. Jobbade natten till igår och sov bort halva den dagen. ;) Igår kväll var det lite partaj hos J&F, dock var jag så seg så jag kände mig inte speciellt partaj. :P Blev en utgång på det till underbara Hamlet. ;) Ingen drama alls på bygget faktiskt (är annars standard) 

Seg dag idag och minimalt med sömn... denna jobbnatt kommer bli lååång...

Snark... bara 9 timmar kvar till hemgång. Wohoo. 


Renskavsgryta. :) Yummi!

img_0593 (MMS)

Renskavsgryta. :) Yummi!


Planera.

img_6807 (MMS)

Planera. En trevlig aktivitet tycker jag. :) Ägnar mig mycket åt matlagningsplanering, faktiskt. Jag älskar att laga mat! :D Iaf LCHF-mat... :) Imorrn blir det matlådetillverkning igen, och jag hade tänkt mig renskavsgryta samt fläskfilé i ädelostsås. Blir bra det! :) Tänkte även testa en modifierad variant av ostkakan jag gjorde igår... Den blev inte god alls, så jag hoppas mycket på det nya receptet. :) Tänkte även göra en stor sats 3-minuters bröd! Varit utan allt för länge! Tycker t.o.m det brödet är godare än vanligt bröd!  Nä, nu blir det en stunds ljudbokslyssning här. Orkar inte lyssna på sänggrannens snarkningar mer. ;)


Vi sitter och spelar tv-spel ihop. Eller, ...

img_0592 (MMS)

Vi sitter och spelar tv-spel ihop. Eller, ja... C spelar och jag kommer med glada tillrop! ;) Det blir inte roligare än såhär en torsdagkväll i kvarteret Riskornet. ;)


Så typiskt mig.


Har fått nys om en intressant grej. Och genast har jag skyhöga förväntningar! Vad det är låter jag vara osagt för tillfället. :)

Haft natt-möte ikväll, och det är väl egentligen inget att orda om. Hände inte så mycket, mer än genomgång av rutiner och liknande. Inte på långa vägar lika mycket drama som APT'na på ex-jobbet. ;)
Jag och M tänkte faktiskt medverka på mötet imorrn. :) For free förståss eftersom vi bara är vikarier, men ändå... great entertainment och stundom en gnutta intressant. Sen är det handledning också... men det får vi betald tid för iaf. ;)

Nähä... om man skulle ta å göra natt här? Sov alldeles för länge i eftermiddags (konstigt att man sover asbra när man gått av och egentligen behöver gå upp tidigare) så vi får väl se om jag lyckas sova något inatt. :P Tur att jag har min ljudbok :)

Natti...

Sällskap.


Himla trevligt sällskap här på jobbet inatt - Apocalpse Now Redux. :) En sådär lagom lång film som kan roa mig när det kommer lugna stunder. Dock är de inte så många, så det blir lixom ingen helhet i filmen. ;) Så kan det gå...

Är trött som fan inatt, eftersom det där med sömnen gick åt helskotta efter förra nattens pass. *gäsp* Hoppas på en klar förbättring lite senare idag, för ikväll är det natt-möte... Vore ju tråkigt om jag satt och somnade. ;)

Har även lyckats baka en sockerkaka (som f.ö. var det bästa jag visste på "socker-missbruks-tiden") utan att smaka en endaste liten bit! HAH! Sockerberoende - Up yours! Det luktar väldigt gott här i köket nu, och det kan jag definitivt leva med. ;)

Tvättmaskinen piper på mig, dax att göra lite nytta här kanske...


Regnigt som attan.

img_0591 (MMS)

Samma tid, samma plats och samma mål. Dock väldigt mycket regnigare och tröttare än de föregående gångerna... *gäsp*


Hemgång...




Nu stämplar jag ut och drar hem och sover en stund. :) Godnatt. 


FitLine


Som vanligt tog jag mig ett glas Activize runt 02:30 tillsammans med min nattmat. En stund senare kände jag mig jättekonstig och funderade på vad jag ätit som jag inte riktigt tålde eftersom jag blev jättevarm och kliade överallt. Kollade mig i spegeln och insåg att jag flashade för fullt (en effekt som kan komma av Activize) Aldrig hänt förut. Tur att man är ensam på jobbet för just nu ser jag ut som en tomat. :P



Syns kanske inte så bra på bilden eftersom kameran i min iPhone inte är den bästa... Men snacka om högröd! :P


Tjoho!


Fake UGG'sen jag köpte var skit. Inte svårt att räkna ut med tanke på att de var just - fake. :P 
Hittade en amerikansk sida som sålde de äkta för ca 650 spänn... Mycket billigare än de svenska sidorna där de ligger på dryga 2500. :P Blev en hemklickning. :)

Har även invigt iläggsulorna från BackOnTrack som jag hämtade ut idag, och jädrans så bra de var! Har nog aldrig varit såhär varm om fötterna förut. :) Finns även vantar och mössa, är lite sugen på att beställa dem åxå. :)

Som sagt, nu kan vargavintern komma precis när som helst. I år är jag förberedd!! :D


Bra start...

img_6807 (MMS)

Startar nattens jobb med kaffe och ekologisk choklad. :)


RSS 2.0