Onsdag.

Blev inte mycket bloggat här idag. :/ Har mest jobbat och sovit bort dagen. Alla de där "måsten" som jag har blir av någon konstig anledning uppskjutna hela tiden. :P 

Nu blir det sängen och ljudboken. Laddade hem Box 21 efter tips från K. Den verkar lovande! 

Godnatt!

Ännu en bra dag!!

Idag har det varit ännu en sån där bra dag. Älskar när det är fullt upp!!
Började som sagt dagen med att sola och bada med K. Det var alltså årets första dopp! Riktigt kallt i vattnet till en början men med tanke på hur olidligt varmt det var på land så var det mer eller mindre nödvändigt att doppa sig i den där skitiga ån. :P Men enligt K. ska det iaf vara "godkänt" vatten där - vad nu det egentligen innebär. ;)

Lite senare på dan blev jag upphämtad av C med jänkarn och vi for in till stan för lite mat (jäkligt sen lunch?) Har kommit på att salladsbaren faktiskt kan erbjuda riktigt bra mat ur LCHF-synpunkt. :) Jag är glad! E mötte upp, och vi tog en liten shoppingrunda. Ett par kortkorta shorts, två par leggings, en BH, trosor, en kjol, ett gäng armband, och en maskara fick följa med mig hem. Säkert nått mer?? F*n vad jag älskar att shoppa!! :O

Nu blir det lite kokt ägg här, sen tänker jag nog gå och lägga mig. Trött och skallebangig efter en hel dag i solen!
Över och ut...

Årets första dopp!

img_6807 (MMS)

Årets första dopp!


Sol & Bad



Här tänker jag spendera dagens första hälft. Ska sticka iväg och köpa lite jordgubbar och dricka först. Det behöver man! :)

En bra dag!

Dagen idag började med några timmars jobb, sen ett kort möte med E för att få hälsa på hennes bebbe. Mycket söt liten tjej, men hon sov mest och var väldigt ointresserad av mig. ;)
Efter det mötte jag upp K för en cykeltur in till stan för en stunds shopping. Kom hem med massa bra grejer!



2 par skor, 4 basic-linnen, 2 par strumbyxor, strumpor, leggings, mjukisbyxor samt ett läppglans. 

Hann inte mycket mer än hem och byta om efter stadsturen så kom C och hämtade upp mig med jänkarn, för en liten tripp till Berg Slussar i det underbara vädret (även om jag måste klaga en liiiten smula på att det är liiite för varmt!) På hemvägen gjorde vi även ett stopp i Malmslätt för att säga hej till svärfar och kika på pool-bygget. 

Helt enkelt en mycket trevlig dag! 










MMS-blogg

img_0501 (MMS)

Sitter ute vid Bergs slussar. Underbart väder!


Konsten att tjäna pengar.

I midsommar tjänades det pengar, vill jag lova. (Iaf till en början!)
Konceptet lyder som följer:
Har du något drickbart till övers så sälj skiten till kraftigt överpris! När det är en typisk svensk måste-dricka-alkohol-helg och alla ställen som säljer alkoholhaltiga drycker är stängda, blir folk som galna! 
Denna nisse köpte en sketen folköl för hundra spänn!! Döm om min lycka! ;)



Att jag och C några timmar senare köpte 2st 33or för 80 spänn, hör inte till saken!! :O (de var iaf starköl!)
(Tack till A som förevigade ögonblicket!)

Usch då!

Kollade vädret för kommande vecka. Helgen ser hemsk ut! Jag hoppas de skämtar med mig! :O



Om att välja...

Imorse kände jag det gamla vanliga "Fy fan för att jobba när det är så fint väder", men eftersom vi just haft värderings-tjofräs på jobbet så tänkte jag testa det konceptet som de sålde. Att välja. Istället för att sucka och stånka över jobbet så valde jag istället en helt annan väg - Att istället tänka "Vad skönt att det är fint väder idag, och att jag i och med mitt jobb har så mycket tid till att spendera utomhus". Och vet ni vad? Det hjälpte faktiskt.

Dagen idag har varit himla fin faktiskt. Det började med en liten diskussion med en av brukarna men det löste sig fint. Gäller bara att vara konsekvent. Vi har verkligen tagit till vara på dagen känner jag, och känslan av att ha gjort ett bra jobb är inte fy skam, den! Skapligt trött är jag åxå, så att sova blir nog inget problem det heller. 
Till och med lite färg har jag fått idag! Fantastiskt! ;)

Imorrn ska jag träffa E och hennes ca 3 veckor gamla bebis! Ska bli roligt!! :D
Ha en trevlig kväll!

Oh!

Det är visst bara 14 arbetsdagar kvar till min semester. Låter inte så mycket. :) Lite längre är det ju i faktiska dagar eftersom jag inte (!?) jobbar precis varje dag. :P Med andra ord är det den 16/7 som gäller. Jag beräknas vara tillbaka i tjänst 10/8. Lite lagom semester, sådär. 


Vi har väl inte bokat in så jättemycket, jag tycker om att ta saker lite som det kommer. Det som vi iaf bokat är den obligatoriska Ölandsresan 26/7 - 1-2/8. Blir även en Cinderella-kryssning med P och J vecka 28. Eventuellt en tripp till Liseberg, är det tänkt. Sen får man se. Mycket sol och bad hoppas jag på! :)

Godmorgon.

Sitter i skrivande stund och intar min sedvanliga ägg och bacon-frukost. Om ett par timmar bär det av till jobbet för att spendera närmare 22 timmar där. Inte allt för roligt en dag som denna som verkar bjuda på riktigt fint väder. Men det är bara att göra det bästa av situationen. :)

Annars händer det inte så mycket. Det är lite stiltje här i huset efter midsommar. Karln har inte orkat sigg upp ur sängen än. Man kanske skulle locka honom med lite kaffe?


Lördagkväll.



Känner mig galet uttråkad och rastlös. Antagligen bara för att jag vet att det är lördag. Men ikväll ska jag stanna hemma och varag odrucken. Det är jobb som gäller imorrn. Istället för att göra lite nytta, vilket jag borde, så sitter och jag terroriserar mannen min. Hihi...

Framtidsplaner.

En liten tripp till detta softa ställe till våren? Japp, så får det bli! :)



http://www.bungalowslosarcos.com/



Midsommardagen.

Slapp dag idag. Solat, kollat på reprisen av bröllopet samt omgivningarna runt campingen och nu slutligen kommit hem. Borta bra men hemma bäst, som bekant! :)





Hemfärd...

Lite bilder från helgen.





Klicka på bilden för att få dem större.

Update från husvagn.

Det blev en trevlig och lugn midsommar igår. Vädret blev kanon även om det kanske inte var sådär supervarmt framåt kvällskvisten.

Jag har kommit på att jag kan använda min iPhone som mobilt bredband! Hur bra som helst ju!! :D

Nähe... passa på att sola lite kanske?

Glad midsommar!

Igår kväll anlände vi till Harge för sedvanligt midsommarfirande. Vädret igår vr topen, men idag är det inte lika bra. :( Solen har hittat fram men det blåser kallt! :( Nåväl, det blir nog bra ändå. Glad midsommar!

Vilken tråkig dag.

Usch vilken tråkig dag. Har bara ägnat mig åt städning och tvättning. Det går inte att beskriva det kollosala berget med tvätt som jag har tampats med sen klockan 2 idag! :/
Har förståss hunnit leka lite med min fina kamera mellan varven. Eftersom jag i stort sett har varit ensam hela dagen hemma, så har det ju inte blivit så mycket anat än kort på katterna! ;)

'
Fille ligger och chillar på tv-bänken (passar på när husse inte är hemma och ser, hihi)


Trötter...


Ny kamera! :)

Idag kom min nya kamera! Och vilka får inte stå modeller, om inte mina fina katter? :)

 


Hänger i gäng med Magnus. :)

img_0498 (MMS)

Hänger i gäng med Magnus. :)


Mätta och belåtna efter grillad kyckling o...

img_0497 (MMS)

Mätta och belåtna efter grillad kyckling och revbenspjäll, ligger vi och studerar moln. :)


Picknic på hög nivå! :)

img_0496 (MMS)

Picknic på hög nivå! :)


Godkväll.

Har äntligen gått på jouren. Inte för att det är så himla kul kanske, men det var nog det bästa som hänt idag. ;)
Märkte att det är sommar, för övrigt. Tog visst med mig en "riktig" bok till jobbet istället för ljudboken. Det brukar betyda att det är sommar. ;)
.
Kommer ihåg förra året när jag åkte till Öland och kom på att jag inte hade en enda sketen pocket med mig! :O Katastrof! Jo, det finns ju en bokhandel på Öland åxå, men det blir oftast tråkiga böcker när man "stresshandlar". Men vill minnas att det avr en hel del bra jag hittade iaf? Nåväl (intresseklubben antecknar!)
.
.
Nä... bädda ner sig kanske? Händer det något roligt imorrn? Det ska ju bli bra väder!! :)

Örk...

Jag tycker verkligen inte att det gick över styr i helgen (iaf inte för min egen del... hihi) men shit så TRÖTT jag är. Sammanlagt blev det runt en 10 öl vilket är en försvinnande liten mängd för att vara på en festival på 3 dagar.
Min kropp skriker verkligen efter en Detox (förmodligen mest på grund av de kollosala mängder skitmat jag tryckt i mig), och jag upptäckte nyss att alla sådana preparat är slut i mitt hus! :(
Beställde just en ny ranson av Holistics fantastiaska Detox-paket. Kan rekommenderas varmt!



Nästa helg är det midsommar. Jag tänker äta jordgubbar hela dan samt bada (även vid dåligt väder). Har svårt att tänka mig just nu tt jag ens skulle vilja ha en ½ midsommarsnaps. Usch. Helst skulle jag vilja gå i ide tills nästa sommar. :)

Idag är en dag då man helst bara vill häng...

img_0494 (MMS)

Idag är en dag då man helst bara vill hänga i gäng med Macy. Tyvärr har jag jouren idag. :(


Annoying Orange

Jag har roat mig halva resan med att kolla på Annoying Orange. Vansinnigt roligt!! Nu är vi i Mantorp och det är ijte långt kvar hem ! :)

*suck*

img_0492 (MMS)

Usch vad uttråkad jag är nu. Jag vill bara hem, hem, hem!!


Uj vilken helg!

Har haft en himla rolig helg i Göteborg! Besökt Metaltown för första gången och det kan säkert bli en repris på det! Men nu är jag jättetrött och har hemlängtan! Borta bra men hemma bäst! :)
Helt underbart med WiFi på bussen hem. :)

Gröna fingrar!

Jo förresten! Det grönskar på min balkong! :) Har faktiskt fått mina 2 tomatplantor att överleva i flera veckor. Är riktigt imponerad över min prestation här. :) Tack till Mammut för donatonen! De fick visst ett bra hem på min balkong. :D

After Work...

Blev en underbar afterwork ute i Sturefors tillsammans med C, S, K och R. :)

Packad och klar... nästan.

Näe... än har jag inte gått på spriten ;) Det är väskan som är packad och halv-klar.
.
Jag försöker verkligen att inte ta med mig för mycket men det blir alltid mycket ändå. :S Livsnödvändiga saker, halvnödvändiga saker och bra-att-ha-saker. Och skor? Man måste ju ha med sig ett par stövlar, ett par vanliga klackar och ett par sneakers... men det tar plats...
Datorn måste få följa med åxå!! :O
.
.
Uh... kommer nog bli som vanligt att halva C's väska är full av mina grejer ;)
Imorrn kl 11:15 går bussen... ska bara jobba en stund på morgonen först! :O


Ny kamera!

Jag har klickat hem en ny kamera :D

Alice

Här kommer lite fler bilder på störtsköna Alice:

Låt mig presentera världens sötaste valp...

img_6807 (MMS)

Låt mig presentera världens sötaste valp: 15 veckor gamla Alice som jag blev störtförälskad i på 2 sekunder blankt!!


Jour och ljudbok!

img_0478 (MMS)

Jour och ljudbok! Same old, same old.  (Nej det är ingen dubbelhaka, det är skuggan av hörluren!!)


Spegel, spegel på väggen där...

img_0464 (MMS)

The M&M's i spegelhuset på Liseberg. Sinnessjukt roligt!! :D


En härlig dag!

img_0477 (MMS)

AH! Har just startat dagen med en frukost bestående av ägg och parmaskinka. Solen lyser och jag ska snart gå iväg till M's nagelsalong och hjälpa henne med det sista! Jag känner mig inte ens bitter över att behöva jobba idag! :D


Dagens shopping!!

img_0475 (MMS)

Klänning, halterneck-linne, caprileggings, väska, läppglans, "Maria Montazami-läppstift" och en eyeliner. Jag är nöjd! :)


Skönt att helgen är över!!

Haha.... lite skum kommentar kanske, men jobbar man helg blir det faktiskt så:
"Skönt att helgen är slut. Gutt att det är måndag imorrn" :)
Dagen idag har gått väldigt snabbt och lätt, men det är alltid skönt att komma hem efter en hel dags jobb. :P
Snart börjar Hairspray på 4:an och den ska jag se :)
Imorrn flyttar M in sin verksamhet i nya lokaler och jag har med nöje anmält mig som frivillig att hjälpa henne att skruva möbler och annat som hör till. Ska faktiskt bli riktigt kul! :)
HÄR är adressen till hennes hemsida... den kommer nog uppdateras med aktuell information inom kort!

Jag är trött..

Skräp! Sjukt vad seg jag är! Kom hem runt 2 inatt helt död och galet frusen efter att ha varit genomblöt i ca 7 timmar. :/ Men det var rätt skoj ändå. Funderar på att dra dit nästa helg igen, när vi ändå är i Gbg eftersom jag kände att jag inte riktigt fick ut det jag ville av Liseberg igår.

En inbeordring lyckades jag dra på mig idag åxå. Jag blir inte förvånd längre... knappt ens bitter.

Mot Liseberg! :)

img_0462 (MMS)

Mot Liseberg! :)


En dag i kaffedrickandets tecken!

Oj vilken social dag det här har varit. Började med besök av Papput (2 koppar kaffe) Senare en cykeltur/promenix med K och barnen så gick vi hem till mig och snackade lite skit (2 koppar kaffe till) samt spelade Wii tills C kom hem. Efter en hastigt ihopsvängd sen lunch/middag blev det... just det: ytterligare en kopp kaffe!! 8/
Snacka om koffeinstinn efter det racet, alltså! Satte mig på cykeln för att hoja till M och socialisera lite till. Där fick jag mig lite thé istället. ;)
Nu ska jag försöka gå och lägga mig... upp tidigt imorrn bitti för att åka till LISEBERG!!! :D Yay!!

Jag köpte världens snyggaste bikini idag!!...

img_0457 (MMS)

Jag köpte världens snyggaste bikini idag!!! :D


Tisdagsjour.

Jahapp... då var det dags för jouren igen! Av nån konstig anledning fick jag med mig laptopen (vilken bara brukar få följa med på helgjourer då man har "sovmorgon") vilket med stor sannolikhet kommer resultera i alldeles för mycket data och alldeles för lite sova. :S
Fick ett riktigt trevligt besked idag med! L. ska börja jobba hos oss igen!!! :D Blev så himla glad! :) Kan knappt vänta! :D
Äh, orka blogga. ;) Jag ska försöka slita mig från datorn nu. Över, ut och godnatt.

Måndag...

Jahapp, då har man klarat av dagens jobb då. Borde ta tag i den där förb¤%&#!! städningen men jag oooorkar inte... Jag är laaat!
Sitter och kikar lite på resalternativ till Göteborg. Jag och C tänkte eventuellt åka dit den 18:e för att hälsa på hans vänner som bor där. Själv ska jag även dit på fredag för att besöka Liseberg tillsammans med M och M och annat folk genom Kommunal/UNG. Ska bli sjukt kul! :D

Vilken kanonhelg!! <3

Vilken underbar helg det här har varit! Känns som om man fått mycket gjort samt spenderat mycket tid åt nöjen. För att inte tala om den kanonsnygga brännan jag skaffade mig igår:
Haha... jag fattar inte att jag för varje år lyckas glömma bort att man inte kan gå runt i solen en hel dag utan att bränna sig! :P F*n så jag ser ut! *kli, kli* :P Får väl försöka jämna ut med lite solarium nån dag...
Kvällen igår spenderade vi som sig bör i parken vid Hawaiiöarna/slussarna. Riktigt trevligt väder och varmt i luften till långt in på natten! :) Idag är jag faktiskt riktigt seg, men jag tänkte ändå försöka få till både städ och tvätt här... och mat. Väldigt snart är det dax för kycklinggryta!

<3

img_6807 (MMS)

Finns det någon snyggare karl är min? ;) Vi är ute i Malmslätt och hjälper svärfar att bygga ett pooldeck. Eller mja... C gör det. Jag kollar mest på. ;)


5 år...

img_0444 (MMS)

5årig förlovningsdag idag. Vin, sol och frukt i parken. :)


Inbeordring...

Ja, vem fasen kan begära att få vara ledig på sin lediga helg?
Det är risk för inbeordring igen... som vanligt... som alltid!
Undrar om man skulle försöka jobba på att vara konstant full fram till söndag kväll, då kan man ju inte bli inbeordrad... eller?? Kanske lika bra att dra till bolaget med en gång...

Oj...

Det har visst varit lite fullt upp de senaste dygnen, så jag har helt glömt bort att blogga ;)

Var ute och red i Ledberg i måndags. Hur trevligt som helst, och himla fint väder. :) Nu blir det nog uppehåll en stund (igen) eftersom H. ska opereras... :S Nåväl... får dra igång igen till hösten isf. :)

Igår var det bara jobb, jobb, jobb... 6:45-20:30. Underbart ;) Men jag har ju en ledig helg framför mig, så det funkar ändå. Kör samma pass idag, och har just nu "håltimma".

Äh... nu ska jag ta en vil i soffan innan jag måste tillbaka till jobbet igen. Över och ut.

RSS 2.0